Projektovanje i izrada kuhinja

Savremene kuhinje, pre svega, treba da posmatramo kao radni prostor u kome članovi domaćinstva provode dosta vremena.

Kuhinje po meri danas moraju da zadovolje dva uslova. Moraju biti funkcionalne i dobro organizovane da boravak u njima ne bi vremenom postao opterećenje. Takođe, savremene kuhinje moraju da poštuju i određene estetske standarde.

Izrada kuhinja po meri podrazumeva upotrebu najkvalitetnijih materijala koji se mogu naći na domaćem tržištu. Univer i medijapan prolaze strogu kontrolu kvaliteta u našim pogonima a okov koji se ugrađuje u naše kuhinje proizveden je u Austriji i Nemačkoj i iza njega stoje vrhunski evropski brendovi. Izrada kuhinja od punog drveta podrazumeva upotrebu najkvalitetnijeg hrasta ili parene bukve ali i iskusne majstore koji su već decenijama u ovom poslu. Kada su radne ploce i sudopere u poitanju – Kerrock se pokazao idealnim za izradu radnih površina, prijatan na dodir i otporan na hemikalije i atmosferske uticaje.

 

DragonWood je u ovoj oblasti postigao zavidan nivo kvaliteta i sa pravom kažemo da ni u jednom segmentu proizvodnje ne zaostajemo za trenutnim svetskim trendovima. Pogledajte samo neke od mogućnosti kada su kuhinje po meri u pitanju a koje je DragonWood spreman da vam ponudi…

DragonWood Vam nudi detaljno razrađen sistem za dizajn prostora, baziran na našem dosadašnjem iskustvu i veštini naših majstora. Unikatnim dizajnom formiramo prostor koji ne narušava funkciju, fleksibilnost i komfor koji je neophodan korisniku.