O nama

Naša priča

Tokom poslednjih godina, DragonWood je postao jedan od značanijih proizvođača nameštaja u Srbiji sa jasnim fokusom na HoReCa i home tržište.

Naši proizvodi se mogu naći u mnogim HoReCa prosotrima visokog profila u Srbiji.  Kvalitet proizvoda koji izlaze iz naše fabrike su napravljeni sa kombinacijom najsavremenije tehnologije i zanatstva. DragonWood osigurava da se svi proizvodi od jednostavne radne ploče do vrhunskog nameštaja od punog drveta, redovno kontrolišu kako bi se osigurao krajnji kvalitet.

Kao što sve počinje idejom tako i odluka u kakvom prostoru želite da provodite vreme, vi ili vaši kliejnti. Od toga krećemo, preko merenja, projektovanja nameštaja, proizvodnje, transporta i montaže, do vaših pohvala. Već pri prvom susretu ili merenju trudimo se da se bolje upoznamo kako bi krajnji rezultat bio što verodostojniji vašoj želji. Nakon projektovanja detalja, vašeg usvajanja, kreće proizvodnja: savremene mašine uz ručnu obradu. Tokom celog procesa proizvodnje gledaju se detalji, ali najviše u završnim obradama po kojoj su naši proizvodi poznati.

DragonWood namještaj je mešavina moderne klasike, vintage nameštaja, outdoor, in-house inovacije u proizvodima, a sve u cilju zadovoljavanja promjenjivih tržišnih izazova, specifičnih specifikacija, uzimajući u obzir budžetska, i vremenska ograničenja.

Ljudi, profesionalnost, iskustvo i stabilnost DragonWooda proizilaze iz dugogodišnjeg iskustva.

Pogledajte naše reference